Blogg,  Djur,  foto

Stormvindar

Igår var vi allt ute på en tur i alla fall. Den var inte så lång, så när vi kommer tillbaks fortsätter vi en kvart till på ridbanan när hon ändå är uppmjukad och klar.
Hon gillar ju fortfarande inte det mjuka underlaget i paddocken, men jag hoppas att hon ska vänja sig. Väldigt sakta. 😉

Så även om öronen är spetsade här, så beror det nog på att hon fortfarande tror att hon ska komma undan. Vi har ju stannat. 😂
Men hon går i alla fall i de gångarter jag ber om utan att protestera idag, och det är ju en framgång! Och som sagt, vi håller inte på länge.

Idag fortsätter stormbyarna med förnyad styrka (de var bara tillfälligt en aning svagare och glesare igår). Man blåser nästan omkull och det går knappt att få upp stalldörren när vinden håller emot.

Vi har stämt träff med Michaela idag, för att få lite djupvågsbehandling. Betydligt behagligare än för de andra hästarna som har tid med veterinären, för tandkoll och vaccination. 😊 Men Cola, som ju är inne i sin ”fas,” gnäggar så jag nästan blir döv. Först på de andra som går kvar i hagen. Sedan, när de andra har kommit in i stallet och hon själv ska ut i hagen.
Sedan motionerar hon själv i hagen en stund, medan hon springer fram och tillbaka och skriker.
Trots att Roy är där!! 😄
Men det är bra, för i den här vindstyrkan tänker då inte jag rida!

Efteråt är det min tur att stifta bekantskap med mordredskapet. 😄 Det är dock inte alls så farligt som jag trodde. Jag hade berett mig på att det skulle göra ont, men det är riktigt behagligt. Kan undra hur det känns i morgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.