Dag fyra

Idag är Colatjejen riktigt duktig! Efter ridturen ska vi gå ner till hagen och jag ser att robotklipparen är i farten på gräsmattan och passar då på att ta tillfället i akt! (Så konstigt det låter, heter det så?)
I alla fall… hon tycker ju att de är läskiga kreatur, de där. Så vi går ut på stallplanen precis när jag ser att robocop närmar sig gräsmattskanten och precis enligt beräkningarna stannar hon och stirrar.
Men hon är inte alls sådär helspänd i hela kroppen, grimskaftet hänger slakt och hon känns inte det minsta flyktbenägen. Jag frågar efter en liten stund, om vi ska gå nu? Men det vill hon inte. Roboten kommer rakt emot oss och korsar den stenlagda uppfarten med ett lite skorrande läte och fortsätter in på andra halvan av gräsmattan. Cola stirrar. Jag klappar henne på halsen och säger att hon är duktig. Sedan kan vi gå! Lugnt och avslappnat! 😍

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.