Blogg,  Djur,  foto

Dag fem

Enligt smhi så är det noll nederbörd i Ullared idag.
Det kallades tydligen inte för regn, det skvalandet som var i natt heller. 😖

Utöver detta det så känns det dessutom inte bra på ridturen… Hon tappar bakdelen två gånger och så får hon konstiga ”ryckningar” på olika ställen några gånger. Det ”spritter” liksom till, ibland i ett framben, ibland i alla fyra, på ett otrevligt sätt som jag aldrig känt förut? Förstår inte alls detta?!
Om man kan bortse från detta och att hon inte heller vill ta ut stegen idag, 😵 så har vi en mysig timma tillsammans. Vi rider bl a förbi Fritzons robotklippare in action på hyfsat nära håll två gånger (fram och tillbaka) och Cola är jätteduktig! Hon tittar stooort och blir lite spänd, men passerar lydigt utan vare sig tvärstopp eller sidohopp. 💓

Dagens nackbild får bli en närbild på öronen. Bara för att de är så fina.
När vi är tillbaks känner jag igenom henne mer noggrannt ännu en gång, men kan inte känna nåt längs ryggkotorna och inga varma pulserande hovar eller så. Förstår inte. Hon borde ju absolut inte plötsligt bli sämre i sina bakknän av att få inflammationsdämpande medicin! Hon fick sista dosen Metacam idag.

Ja ja, vi får kämpa på enligt order och invänta återbesöket den 8:e augusti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.