Dag elva

Det är mulet men rätt så varmt ändå idag. Smhi säger nåt om åska i eftermiddag.
Cola kommer och möter mig vid öppningen som vanligt och Roy kan rutinerna, så han går lydigt undan.

Vi kör hälften banvall och hälften förbi Fritzons idag. Man får göra vad man kan för att få små variationer. Robocop är ute och befinner sig ända framme vid vägkanten när vi passerar, men Cola är jätteduktig, trots att hon allt tycker han ser skitläskig ut!

Vid ett tillfälle blir hon tvungen att snabbt stödja upp sig på höger fram – är det höger bak som gör ont då, eller vänster? Lär mig aldrig…
För övrigt går det bra och vi tar några korta travpass idag med. Ska ju göra det fram till dag tjugo, då återbesöket hos veterinären är. Jag har en konstant oro i kroppen, så snart får jag väl ont jag med. Jag menar utöver den där senan i nacken och den där fläcken i ryggens högersida. Ev någon muskel där som inte gillar läget?
Dagens mopedmöte på banvallen går för övrigt alldeles utmärkt, trots att den inte saktar ner det minsta. De andra dagarna har de minsann varit så hänsynsfulla och saktat ner och t.o.m. stannat (även om det kanske inte varit nödvändigt.) Men inte idag inte. Men så länge det inte är crosscyklar eller MC, så går det väl an.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.