Sommarfläta och nytt flugtäcke

Jag har aldrig flätat en man förut. Jag har överhuvud taget aldrig gjort en s.k. inbakad fläta på någon. Men någon gång ska väl vara den första, och jag hoppas det blir bättre nästa gång! Den hängde ju alldeles för långt ner och så stramade den längst ner när hon sträckte på halsen. Ja ja, men det blev fina vågor efteråt i alla fall. 😄

Det blev en härlig ridtur, som jag kortade av pga att jag höll på att få värmeslag. I morgon ska jag rida tidigare och inte mitt på dagen när det är som varmast!
Den värsta brunsten har lagt sig, men nu har de hästar som behöver mycket gräs att äta flyttat över till en annan hage och de som inte behöver så mycket mat går kvar. Dvs Cola och Roy. Så det blir en hel del gnäggande beroende på detta. När jag släppte ut Cola (Roy stod troget och väntade) så rusade de bägge två iväg i galopp, fram och tillbaka två vändor ner till det ställe där man kunde se de andra. Alla skrek och tjoade. Sedan kom Cola tillbaks igen och stod en stund och tittade på tråden vid ingången. Kikade under och liksom måttade… Beslöt sedan att det nog inte var värt det. Hon hade ju ett nytt flugtäcke som hon måste rulla in!

Sedan var det mest Diva som fortsatte gnägga.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.