Sir Väs i annan tappning

Firar midsommar i Göteborg hos mamma, så Colahästen får sysselsätta sig själv i helgen. Så även katterna som fått utservering på trappen och bäddat till sig i garaget.
Dock så får ju matte ganska snart lite djurabstinens. Så när mamma och jag sedan tar en promenad och en hel andfamilj kommer fram till oss och vill umgås och jag inte har mobilen med mig, så får jag helt enkelt gå en vända till efteråt.

Naturligtvis är familjen And inte kvar då, men en ståtlig svanherre kommer snabbt simmande när han ser mig! (Frun gömmer sig blygt bakom en vassrugge.)
Han hade hört talas om att jag varit hemma efter brödbitar – stämmer det?
Jodå, det stämde.
Först försöker han få bort en opassande fläck på bröstet, men lyckas inte trots att han tar ett par grässtrån till skrubbhjälp.
Men sedan kommer han nästan ända fram till knäet på mig! Men när han märker hur nära jag är, så väser han respektingivande åt mig och ber mig backa lite. Så det gör jag. 😄
Ett par ensamma änder passar också på att förse sig medan det finns.

Uppdatering: Nu har vi varit dit igen, morgonen efter. Och fått hela andfamiljen med på bild/film. Så otroligt söta ungar! 😍

Sedan kom svanarna fram bakifrån vassruggarna och visade att de hade minsann också! Fyra stycken ulliga. 😊 Men de höll sig på avstånd och kameran glömde bort det där med skärpa emellanåt.

Hemma hos mammas igen. Och grannens superfjäskiga katt. 😍

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.