Innan regnet

Det nalkas tydligen en regnperiod av guds nåde, enligt smhi. Men de har ju haft fel förr. Och dessutom ändrat sig typ varannan timme. Så vi får väl se. Men det gäller ju att passa på nu då, så länge det är uppehåll. 😊
Igår hade vi en sån där härligt mysig runda tillsammans, där hon både gick jättebra när vi jobbade på banvallen och dessutom var sådär cool och trygg och härlig under hela turen. 😍

Idag rider vi bara den knappa timmen det tar runt Ivarssons, men hon går precis lika bra när vi jobbar i trav och galopp. Däremot har jag fått för mig att hon såg stel ut, när hon gick i nedförslutningar i hagen igår? Stel i framknäna? Eller stel i ryggen? Hon känns ju inte stel när jag rider, men å andra sidan blir det ju bara rakt fram (med lite öppna och skänkelvikning) när vi jobbar på banvallen. Så jag bestämmer att vi ska ha lite böjningar för oss och efter turen jobbar vi vidare i skritt i paddocken. Jag böjer henne riktigt rejält på volter på olika sätt under tio minuter och även om hon tycker jag är konstig, så gör hon sitt bästa och kivar inte emot. 😊
Oavsett om hon nu är stel eller inte, så är det ju nyttigt att böja kropp och hals ordentligt ibland också.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.