En vanlig onsdag

Vädret är neutralt idag och inget speciellt händer under ridturen, utan vi har helt enkelt en vanlig, trevlig ridtur tillsammans. Möjligen en pytte-aning avslagen från hennes sida. 🙂 Jag lyckas dock få upp ett visst intresse när vi kommer i galoppbackarna på Platån.
När vi kommer hem, så vill jag känna att jag får ihop henne bättre, så vi går in i paddocken. När jag ber henne trava i denna mjuka paddock, blir damen väldigt förnärmad! Tjurar motsträvigt under en halv volt! Men när hon väl ger med sig så går det alldeles utmärkt. Vi håller inte på länge alls, bara några varv på volten i bägge varven, några vändningar igenom och sedan tar vi två långsidor i bägge varven där hon bjuder fram riktigt ordentligt och går ihop sig ordentligt och går fint i form! Då slutar vi.

Sedan är
det dags för påklädning igen. Hon går nere i den mygg- och knottrika hagen i Apel nu med de andra, medan Roy är iväg på läger! Han kommer hem i morgon. 🙂


Hemma blommar nu min pion för fulla muggar och snart är det slut på prakten för detta året. Känns lite snopet, för inte är man ute i trädgården mycket inte, när det bara är femton, sexton grader och jätteblåsigt! En massa regndagar har det med varit. Även om det som sagt var rätt neutralt idag. Mer stilla och halvklart och kanske möjligtvis steg det upp till sjutton och en halv grad…
🙁

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.