Blogg,  Djur,  foto

Älskade häst

Igår var det högsommarvärme och jag startade på morgonen med att åka ut på en liten fotorunda. Men trots att det var tidigt, så kändes det för varmt att knata runt i skogen. Jag befann mig nära Saras hus, så jag ringde och kollade ifall hon var hemma. Jodå. Så då blev det kaffe och tjöt i solen hos henne ett bra tag! 🙂


Hemma hos Sara var det alldeles lagom att ta sig en middagslur inne i svalkan i ladan. 🙂

När det sedan blev dags att åka till stallet, så stod redan solen som högst på himlen och det kändes alldeles för varmt att ge sig ut att rida. Men en promenad!? Sagt och gjort. Av med flugtäcket en stund och så gav vi oss iväg i riktning mot Fritzons för att kolla om hans robotklippare arbetade. Jo faktiskt! Men nu kommer det konstiga: Cola bara slänger ett öga eller två på den när vi passerar, inga som helst konstigheter! Det är ju jättebra, men man kan ju inte låta bli att undra varför den i Vräk var så himla farlig? Kanske var det för att den var precis rakt framför oss på andra sidan bron?

Gräset i hagen kan inte komma närmare jordnivå än nu, så på vägen hem beslutar jag mig för att hon ska få gå och beta lite längs skogsvägen och vi har det sååå himla mysigt tillsammans under hela denna runda. Och när hon går lös så har hon minsann full koll på så att jag inte försvinner ur synhåll. När jag medvetet gjorde det, så kom hon hon springandes i trav tills hon såg mig igen. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.