Blogg,  Djur,  foto

Vårvärmen som försvann

Den senaste tiden har vädret varierat mellan att vara hyfsat halvklart/soligt till mulet, småregn eller kortvarigt snö eller hagel. Ofta iskall vind och minusgrader på nätterna igen. 😠

Cola har börjat ha ont av att jag borstar henne igen. Ja det var inte lång tid alls som hon var helt bekväm med det.
Det är själva sidan av buken som är allra värst och särskilt den vänstra. Jag kan dock inte känna några knutor eller så på huden. Mystiskt.
Nåt mer som är mystiskt är att jag inte har märkt av nån mer brunst sedan den i slutet av februari. De brukar ju vara så kraftiga på våren, så man trodde ju att de inte skulle kunna gå obemärkt förbi? Det enda jag lagt märke till är att hon denna senaste veckan, har varit alldeles extra tittig för allting.

Dessutom har hon sedan i söndags varit stel i ryggen och lite ovillig. Och naturligtvis oroar jag mig för orsaken, nu igen. 😞
Men Michaela ska komma om en vecka och ge en djupvågsbehandling igen i alla fall. Sist blev hon ju jättemjuk och fin efter den!
Men som sagt; varför blir hon stel?

De här bilderna är inte ditlagda för att förnedra henne. Utan som referensbilder. Jag vet ju att hon är tjock och jag har verkligen ansträngt mig för att ta bilder rakt framifrån resp. bakifrån, för att se hur mycket magen putar ut. Men man ser faktiskt inte så mycket av den som jag trodde?? Men jag vet att den finns! Förmodligen är det så att hon svänger kroppen åt sidorna när hon går (vickar på rumpan) och då ser man magen puta ut åt sidorna! 😜

Har läst om nåt slags briketter med dagsbehovet av mineraler och vitaminer i.
Summerfit
Det verkar ju väldigt behändigt att kunna ge henne en sån om dagen, som en godis, istället för mineralgröten blandat med betfiber som hon får nu. Just för att hon ALDRIG äter upp! Det ska alltid lämnas nästan hälften och det hjälper inte hur jag trugar och trugar. Jag gömmer små bitar av morot eller morotsgodis inne i gröten, men hon är expert på att pilla ut dem ur det andra…
Enda nackdelen med det här är att det blir dyrare – ca 250 kr i månaden. Men man ju testa en månad i sommar kanske.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.