Blogg,  Djur,  foto

Kinnasjö

Femton grader varmt och solsken och en härlig kvällstur på två timmar runt hela Kinnasjö för första gången.
Cola tyckte det var väldigt spännande att beträda dessa okända skogar och även jag var lite spänd när det gällde att hitta vägen, men det gick bra! Däremot kändes det väldigt oroande att upptäcka en massa färska spår efter motorcrosskörning i den mittersta av skogarna. Jag vill lika lite möta en sådan som en älg, när jag sitter till häst mitt i skogen! 😱 Som tur slapp vi detta, men jag måste ta reda på om de möjligen har vissa dagar och tider som de kör på, så man kan se till att aldrig rida där då.

Hursomhelst så hade vi en underbar tur tillsammans och Lillstrumpa var pigg och glad men lydig och det var mycket backar både upp och ner, i skogen och på grusvägar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.