Cola-trädet

Sol och vår, det kliar i pälsen… Fast jag blir alltid väldigt stressad när jag kommer till stallet och Lillstrumpa står under trädet och gnubbar. För det är så hon skaffar sig sina regnskållor och dem har vi ju just blivit kvitt nu, tack så mycket! (Det är när hon kliar så mycket så det blir små små mikrosår i huden, så får hon in den där bakterien osv osv. 😟)
Jag tar en paus i mockningen, flyttar på henne och ställer mig bakom och kliar över hennes bakdel med mina fingrar istället, på ett snällare sätt än den där vassa grenen. Det tycker hon är helt okej. Men så fort jag slutar så återgår hon till trädet…

Så fort jag är klar med mockningen rider vi ut en sväng. Jobbar lite på banvallen och njuter av solen. Myspys. En annan dag kanske vi rider i paddocken. En annan dag…
När jag kommer hem planterar jag om krukväxter medan Matisse grejar i lådan.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.