Ny behandling

I söndags var vi också ute och red men måndag, tisdag nöjde vi oss med promenader. Nytt regntäcke har hon fått med. 😊

Så igår, onsdag, kom Daniel, equiterapeuten och behandlade igen. Han var optimistisk och sa att nu hade den där sneda böjen gått över åt andra sidan istället och det var visst bra! För det visade att det inte är orubbligt. Och det är ju inte lika mycket snett som det var första gången.
Han sa också – ganska logiskt – att ju längre tid de går med en sådan snedhet innan den behandlas, desto längre tid tar det ju att få musklerna runtikring att glömma sin felaktiga hopdragning och istället ordna ihop sig i en ny position. Och hon har ju haft det här jäääättelänge! Första gången jag märkte av det var ju våren -15, men då var det så otydligt vad det var och veterinären sa bara att jag skulle rida på, att det skulle gå över och massörerna koncentrerade sig på bogpartier…

Ja ja, idag har hon fått vila dagen efter behandlingen och imorgon ska jag rida igen. Spännande. Skulle stämma av med Daniel om ett par veckor igen. 😊
Hemma igen, så blev jag sittande en stund med telefonen i bilen i garaget, innan jag gick in. Detta tyckte ju Matisse var väldigt egendomligt! Han vandrade som en osalig ande över biltaket och framrutan och försökte titta ut mig. Kul att någon bryr sig i alla fall. 😍😜

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.