Ombyte

Cola har ju verkat lite hängig några dagar nu, så jag tänkte att det skulle pigga upp henne om hon får hälsa på hos Hera och Diva en stund. Att dessutom få gå på slät hagmark ett tag, istället för alla hårdfrusna knagglor, kan ju också vara skönt.
Ingen av damerna är brunstiga längre, så det hela går väldigt städat tillväga. Men Cola verkar mycket nöjd med ombytet i alla fall, även om Hera är den som hänger efter. Cola är mest intresserad av att inspektera hagen till att börja med. 😍

Sedan mockar jag lösdriften och ligghallen och åker hem för en fika och bokläsning. Tänker åka tillbaks och släppa över henne till lösdriften ikväll igen, för det finns ju ingen halmad ligghall att sova i där borta.
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.