Blogg,  Djur

Stora saker händer

När jag kommer med mathinken till Cola och öppnar tråden i hagen för henne, så blir det ett litet velande en stund, som resulterar i att det blir Hera som spatserar ut istället. För att undvika att Hera äter Colas mat, så får jag göra en rockad och snabbt förflytta mig själv in i hagen och stänga om mig.
Cola tar genast hand om mathinken medan Hera ser något förvånad ut över att plötsligt vara utanför.
Medan Cola smaskar och jag viftar åt Helium för att det inte ska bli slagsmål när han försöker ta Colas mat, så inser Hera att här erbjuds ju en stor möjlighet att undersöka gårdens alla utrymmen alldeles på egen hand. Så spännande!
Cruts gamla hage saknar tillfälligt staket helt och hållet och Hera får syn på hans lilla ”kruthus” som ligger där alldeles ensamt.
”Men titta! Här har jag aldrig varit. Ett tomt hus, alldeles lagom för mig. Och fullt med halm!”
Hera flyttar in i huset.
Då ställer plötsligt Roy, Diva och Helium upp sig och tittar undrande. Cola ser upp från sin hink och undrar vad det är hon missar? Lämnar skyndsamt maten och tränger in sig mellan de andra – och nu står en hel rad med hästar och glor över tråden, på ett tomt litet hus tjugo meter bort där det nyss försvann en häst! 😂😂
Detta var ju dagens stora händelse för alla inblandade och Victoria och jag fnissade hejdlöst.
Och jag hade min kamera i bilen… 😁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.