Blogg,  Djur,  foto

Runt Tranabo med ryggont

Igår blev Colahästen halt på hemvägen av ridturen. ”Ja det fattades bara det också”, muttrade matten. Det kändes som det kom från höger bak, dvs det hon försökt att kapa av…
Desto roligare var det ju när hältan försvann så fort vi avlägsnat en bautastor sten ur hoven! 😁
När jag kommer idag, så hittar jag Roy och Colahästen sida vid sida nere i hagen. De står andäktigt stilla och tittar på Crut, arabhingsten, som går i hagen bredvid.
När jag börjar leda bort Cola, så kommer det där lilla lätet som låter som en längtansfull gnäggning som helt kom av sig. Som en suck med pip. Det låter för himla roligt.

Vi rider över Fällesåsen, runt Århult och sedan Tranabo idag. Mitt ryggonda har minsann inte alls blivit bättre, känner jag. Dvs i skritt, nedsittning och lättridning känns det nästan inte alls, men i fältsits i galopp..!! Aj, aj, aj!
Jag får saktat av till trav på raksträckan istället, för jag blir ju stel som en pinne av smärtan och bara studsar. Jag måtte slagit mig på nåt sätt jag inte begriper, då i fredags när hon sprang över mig. 😠
Vi sparar galopperna till uppförsbackarna, för där märker jag att det inte gör lika ont. Som tur är så finns det några stycken längs den här rundan, så hon verkar rätt nöjd ändå. 😍

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.