Blogg,  Djur,  foto

Isigt helvete

Det har ju nederbördat nu ett dygn eller två. Snö, snöblandat och regn, i en salig röra. Med frost i natt blev det jävligt glatt, kan jag säga. Det har varit kring nollan idag, men de har spått flera minusgrader minst tio dagar framöver… 🙁
Paddocken är inte jättekul om man säger så. Ingenting annat heller för den delen.

Cola och Helium var ensamma vid foderbordet och Cola var snäll och lät honom äta ifred på ”sin” sida för en gångs skull.


Vi var ute på en liten promenad idag – vågade inte rida och om det ändå bara går att skritta, så tyckte jag att jag lika gärna kan gå själv också. Väl hemma igen möttes jag av en liten Matisse som hade varit ute hela dagen och menade att det var fruktansvärt synd om honom. Efter lite hälsande på Maestro och lite ätande, så lade han sig som den finaste prydnadskatt och sov djupt.

Själv ska jag inte göra ett dyft mer idag än att kolla på TV och fira att det är fredag. I helgen är jag ledig, så då blir det att mocka lösdriften… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.