Blogg,  Djur

Kobrist och skobrist

Igår red vi ut en sväng och det var inga konstigheter. Tog vägen förbi långhårskorna eftersom det var en dag då det INTE kryllade av spöken överallt. Bara litegrann. Men naturligtvis var det inte en kossa inom synhåll just då! Faktiskt riktigt snöpligt.
Idag hade jag tänkt mig en ordentlig ridtur och så skulle hon få lata sig över julen eftersom det tydligen ska bli storm och regn och sånt. Men vad ser jag? Ena bakskon är vriden så den går utanför hoven på ena sidan, men sömmen sitter bergfast på andra sidan! 😠
Hovslagaren är bortrest och kan inte komma förrän onsdag morgon. Jag sliter och bankar och drar en stund och sedan får jag hjälp av Victoria men det dröjer en bra stund innan de där tre sömmen kommer loss.
Men nån ridtur blir det ju inte…
Jag tränar lite tömkörning i paddocken en stund istället, men det står en massa hinder i vägen som jag inte riktigt orkar plocka bort, så det får gå ändå. Vid ett tillfälle hamnar hon rakt in i ett stöd eftersom jag har solen i ögonen. Det blir tvärstopp. För inte kan man springa vid sidan heller när matte styr rakt på?! 😂😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.