Bara kärlek

Gråväder och fem plusgrader. Men det är uppehåll och vinden har ännu inte börjat ta i när vi ger oss iväg på vår ridtur efter att jag har mockat klart. På banvallen hinner vi ikapp en trio på söndagspromenad. En av kvinnorna talar i mobilen och vänder sig om när vi är nära, bakom.
”Oj, nu kommer här en stor häst!” säger hon i luren och jag känner hur Lillstrumpa stolt växer och blir nästan 150 cm hög! 😂
Det blir Ivarssonsrundan idag och när vi kommer hem igen, så tar vi en stund i paddocken med. Lite volter och serpentiner och galopp med några skutt över lite hinder. Allt går så bra så och jag är så kär i min lilla häst.
Sedan, efter stretchingen så får hon sin mat som hon i vanlig ordning äter med hela ansiktet och vi tar en hel serie med selfies (mest för att min mobilkamera är sådan sedan en tid tillbaka, att har den väl börjat ta, så fortsätter den. Klick, klick, klick, klick…)

imag0927_1imag0930_1

Väl i hagen, har de andra tillfälligt lämnat närområdet, så hon får hela foderbordet för sig själv. 😊

imag0935_1-01

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.