Avprogrammering

Sedan det avslöjades igår att hon inte alls ÄR öm, i varken hud eller päls, så får jag väl börja avprogrammera henne nu då. Så hon glömmer bort sitt beteende liksom. Idag står jag och borstar i stallgången igen. Håller henne i grimman med ena handen och borstar med andra för hon hugger fortfarande som en orm när jag borstar hals och bringa. Men efter några ilskna avhutningar från mig så kan jag åtminstone borsta hennes bakre del utan protester. Då står hon som vanligt, uppbunden i ett grimskaft.
Det blåser byiga vindar idag och det bryr hon egentligen inte sig om nåt särskilt, men idag är hela vägen ner till banvallen kantad med monster. Som tur är går det över sedan. Inte ens en presenning över en vedhög som börjar fladdra kan få henne att tappa fattningen, för just då väntar hon bara på tecknet från mig som betyder ”springa”. 😆

imag0947-02imag0949_1-01_1

Skymningen kommer fortare för varje dag nu och det ska bli sååå skönt när ljuset börjar vända tillbaka!
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.