Back in the saddle

Det är en pigg och glad fröken idag med. Utom vid borstningen, då hon är fruktansvärt arg! Förmodligen fortfarande öm i pälsen pga pälssättning. Men hon får för första gången en riktigt allvarlig åthutning, när hon gör en ansats till attack med hela bredsidan mot mig i stallgången! Så gör man inte! Sedan står vi och blänger på varandra några sekunder och därefter är det lugnt.

photogrid_1477323368876

För övrigt går hon felfritt idag med (inga tapp alltså) och jag håller mig kvar i sadeln istället för framför. Mycket bekvämare! 😁
Hon är så på, hela vägen hem, att vi fortsätter in i paddocken och hoppar ett litet hinder också och bibehåller galoppen efteråt och ut på spåret. Jättebra, och jag nöjer mig med det för att inte sabba nånting. På onsdag kommer equiterapeuten.

imag0702-01

Hösten kommer med stormsteg nu och min tioveckorsprenumeration på Allers ska förse mig med korsord en lång tid framåt och dessutom kommer avin idag om att mina beställda böcker från Bonniers finns att hämta på Ica. 😊
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.