Blogg,  Djur,  foto

Att rätta sig efter dagsformen

Det vackra vädret fortsätter, även om det är höst i luften och löven börjar gulna. Idag går det inte lika bra för stumpan att röra sig obehindrat. Efter att ha skrittat en lååång bit längs banvallen, så kan vi ta en felfri trav bort till Åsen och vi stannar till lite vid den lilla sjön en stund. Men på tillbakavägen går det inte lika bra och det blir skritt i princip hela vägen. Vi testar ju trav några gånger förstås och det blir två lite kortare pass utan krav, men bryter av när det börjar kännas…? Vad säger man? Tills vi vet hundra procent vad som är problemet, så kallar jag det för ”nerven”. För det känns som man föreställer sig att det skulle kännas om en nerv kommer ikläm då och då. Ibland gör det ont, ibland känns det bara obehagligt och benet/bakpartiet tappar liksom kontakten med övriga kroppen.

imag0605-01

Men skritten fungerar ju bra och vi passar på att njuta av det fina vädret.  Efteråt blir det hinkmat för Lillstrumpa och fika och tjöt med Lisa som kommer en sväng förbi stallet på väg hem från jobbet, för mig.
På onsdag är det tre veckor tills equiterapeuten kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.