Sommar i september

Sommarvärmen fortsätter och det blir till att rida i linne nu med! Inga särskilda problem idag inte, hon går så bra så!

Tänk om jag kunde få henne att gilla paddocken också, så vi kunde jobba lite där med nån gång ibland. Så det inte bara blir rakt fram! Fattar inte hur det kan vara så fruktansvärt? Riktigt så illa har det faktiskt inte varit innan, för längesen.
Hursomhelst, vi har det riktigt trevligt idag om man bortser från alla göräckliga älgalus som faller ner över oss överallt. Jag plockar bort flera stycken både från henne och från min nacke innan de hunnit försvinna in i burret riktigt.

imag0525_1

När hon småtittar på saker och ting idag, roar jag mig med att sitta och kommentera högt. Typ: ”Där var en örn, ja. Och det blanka våta ska vi akta oss för, det är ett avgrundshål. Och där är en plastsäck med likdelar…”
Plötsligt far det genom huvudet, att tänk om det faktiskt ÄR likdelar i den där plastsäcken!!? 😂😂😱
Så har det parkerat en bil här på vändplatsen ja, där vi passerar… ojdå, det är nån i, men vad gör han?
Hmm, jag kan inte se mer än en person men jag antar att det är en liten kvinna där också nånstans, annars står mannen i bilen bakvänd i framsätet och pumpar mot ryggstödet allt vad han orkar…
Ja jag tittar inte så noga för jag vill liksom inte veta, men vi rider snabbt förbi. En del hade kanske skrattat men jag fylls snarare av obehag…
På banvallen på hemvägen jobbar vi oss svettiga på ett mycket trevligare sätt, Lillstrumpa och jag. När vi kommer tillbaka pillar jag igenom man och svans minutiöst och får tag i två älgalus till där! Brrr…
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sommar i september

  1. Lisa skriver:

    😂😂😂😂
    (Skrattar åt du vet nog vad)

    Måtte alla älglus gå och dö!
    BLÄRK!!! (Ryser)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.