Böj och sträck ut

Lillstrumpa har ju haft som ovana att lägga över mig på sin högersida under en längre tid, vilket för det första är väldigt obekvämt och sedan så har jag själv behövt massage för den snedhet det skapat hos mig. Ibland ”tappar” hon bak och ingen av alla konsulterade vet varför, men jag har fått väldigt många olika förslag! 😁
Ibland är det bara lite grann ett par gånger i nån nedförsbacke och det är ju överkomligt. Men vissa gånger har hon knappt kunnat gå femti meter utan att hon tappar – och även i galopp! Så kan vi ju inte ha det! 😱 Ingen har känt några fel i bakkärran, men däremot på nackkotor och manken, där hon behandlats och sedan främst i musklerna runt bogarna.
Efter alla proffsbehandlingar hon fått i form av kiroprakti och massage och djupvågsbehandling, så har jag konstaterat att hon går mycket bättre om hon även får lite amatörmassage av mig före varje ridpass. Och så stretchar vi efteråt.
När hon gick på bete i hagen-långt-borta, så fick hon ingen massage på tolv dagar pga att man inte kunde stå nånstans och göra det där. Det var borstning, sadling och uppsittning utanför hagen som gällde där. De sista dagarna började hon tappa bak igen, mer och mer! Till slut blev det så mycket att jag tog hem henne igen, där hon kunde stå i en stallgång och bli masserad. Det blev genast bättre! Otroligt!
Så har vi blivit fotograferade med! Det var Josefin/photobyada som var på besök och tog så fina bilder. Jag lägger inte upp alla på en gång, men närhelst en bild på oss kommer upp med mig i syrenlila tröja, så är det hon som har fotat! 😊

2016-08-20_09-06-182016-08-20_09-07-052016-08-20_09-05-212016-08-20_09-06-43

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.