Lite galopp

Jag testfilmade lite igår med den nya hjälmkameran som jag fick av min snälla stallkamrat Lisa. I stort gick det ju jättebra, men det saknas minst ett filmklipp. Tydligen reagerade aldrig kameran när jag tryckte på start och stopp den gången? Jag märker ju inget, där jag sitter, vet inte om den är av eller på, utan får räkna gångerna jag trycker. Det är väl det enda som jag saknar – ett tydligt ljud när det går igång, och ett annat när den stoppar, så man vet. Men annars funkar det ju super! 😄
Att det sedan tar en hel natt att ladda upp filmerna är en annan sak. Och att om jag vill klippa dem, så måste jag konvertera dem till annat format först, för mitt redigeringsprogram jobbar bara med mp4.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite galopp

  1. Anna skriver:

    Vilken koll hon har på allt runtomkring! Jättefin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.