Blogg,  Djur,  foto

Sömnbrist

Det har nog inte blivit mycket sömn i hagen för Lillstrumpa den senaste tiden. Massor av insekter och ingen kompis som kan hjälpa till att fläkta och hålla utkik!
Hon håller god min under vår ridtur, men efteråt så står hon där igen i stallgången och klipper med ögonen. Jag frågar om hon vill gå in i boxen, öppnar boxdörren och knäpper loss henne. Hon väljer att gå in i boxen före att gå ut, utan att tveka. Själv tar jag mig en kopp kaffe i den ödsliga sadelkammaren (renovering pågår).

IMAG1953

Sedan går jag en liten promenad genom hagen. Det börjar duggregna. Men det behövs allt mer än så, om gräset ska få fart.

IMAG1954

När jag kommer tillbaks till stallet, kikar jag in i boxen och har inte hjärta att väcka Lillstrumpa! Jag tar en kopp kaffe till istället.. 😊

IMAG1956-01

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.