Innan åskan

Idag utökar vi ridningen med lite trav. Imorgon är det meningen att vi ska kunna rida som vanligt igen. Hon är fortfarande lite skeptisk till mina massageförsök, men hon flyr i alla fall inte när jag kommer till hagen! 😀

IMG_20160615_160144

En himla tur med vädret har vi också. Det är ju sagt att det ska bli åskskurar idag, men de håller snällt på sig tills vi är tillbaka från ridturen. Jag är lite osäker på hur det är med flugtäcken och långvarigt regn (det skulle hålla på hela kvällen, sas det?), så hon får gå ut naken i hagen idag för säkerhets skull. Jag vill ju inte att hon ska springa omkring med en våt trasa på sig…
Min älskade lilla rulta! Det är tur att vi ska få rida som vanligt igen nu, så du kan få springa bort ett några kilo. 😉

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.