Löshoppning

Idag är en strålande vårdag och vi bestämmer oss för att ha löshoppning. Hästarna bjuder på många skratt och särskilt Colahästen som briljerar med nån variant där hon studsar jämfota fram längs hela långsidan och även tar sig över hindren på detta sätt. Men sedan hoppar hon på normalt sätt också. 😉
Matte kunde ju tyvärr inte filma detta eftersom hon agerade andre indrivare. 🙁 Cola får gå ut i hagen en stund och när Viktoria kommer och hjälper till, så filmar matte hästarna. Först ut på plan är Lillan. Hon tar det hela som en tävling, där det gäller att passera hindersträckan så fort som möjligt. Att sista hindret höjs, för att hon ska samla sig lite och hoppa riktigt, är inget som bekymrar henne utan hon blir bara lite irriterad när hon slår i hindret med bakhovarna. Att sakta in för att ta sats för språng är inget kul, när man kan springa fooort!! 😉

Sedan hämtas Colahästen igen, för att hon också ska komma med på film och matte ber om en repris. Alltså helst en repris på den där normala hoppningen hon gjorde efter studsandet.
Men eftersom hon är som hon är, så kan hon ju inte uppträda heelt normalt. Det är väl inte roligt heller! 😀

Men när vi skrattat färdigt och ber henne komma igen, så går det väl ändå hyfsat. 🙂

Hera hoppar glatt och villigt, och imponerar med sina höga tjusiga steg. Fin är hon! 😉

Roy som hoppar villigt och tar bra språng. Men flåset är väl inte på topp, för när han hoppat klart ”sitt pass” är han så svettig och andfådd att han bara blir stående längst bort i paddocken och tittar trots att Lisa och Viktoria ropar att nu är det klart, kom nu! Och de går mot utgången.
Crut har agerat publik under tiden och är ganska cool. Men Roy står kvar och Viktoria är tvungen att gå och hämta honom… 😉

Cola får lite mat inne i boxen, men är alldeles för uppskruvad för att kunna äta med nån reda. 😉

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.