Blogg,  Djur,  foto

Äntligen på rygg igen

Ett litet inlägg igen, på lånad surf, tryckt mot fönstret där det är lite täckning.
Såret ser ju fortfarande äckligt ut men Colahästen är så duktig och lyfter benet så högt så högt vid tvättning av det, så hon nästan ramlar omkull. Det har börjat klia nu också och det är ju ett gott tecken på att det läker. Hon står och gnager på det ibland i sin lilla hage, men än så länge har hon inte gnagt sönder något till det värre i alla fall.

IMAG0799IMAG0795IMAG0801

Vi har varit ute på promenader nästan varje dag, men eftersom hon inte varit halt någonting och inga senor eller leder har skadats, så kan det ju inte göra nån skillnad om jag rider eller går bredvid, så länge vi inte rider i en massa gegga så det kommer smuts i såret. Så idag fick det bli en skrittur på en timme tillsammans med Lisa på Chatel idag och det var ju jätteskojigt, tyckte både Lillstrumpa och jag. 😉
FB_IMG_1450536409305FB_IMG_1450527463546

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.