Blogg,  Djur

Stormen Gorm

Glömde säga igår att Lillstrumpa blev jätteglad när hon såg en välbekant omgivning när vi kom hem igår kväll! Tre gånger innan under dagen hade hon klivit ut till andra miljöer. Nu kunde hon knappt bärga sig till jag fått av träns och grimma, innan hon skulle ut i hagen och väl där så bara sprang hon åt olika håll en lång stund.
Sedan mockade jag och gjorde i ordning boxen, för inatt fick alla vara inne igen. Stormen Gorm var nämligen på väg!

PhotoGrid_1450095386167

I dag låg det träd överallt och jag var och är strömlös. Jag åkte ner och mockade igen i morse samt laddade min mobil och hämtade en dunk vatten och var till affären och köpte batterier till radion.
Nu sitter jag och matar kakelugnen sedan några timmar och känner mig rastlös.

En kommentar

  • Ursula

    Fint litet arabsto du har! ?
    Jag har själv haft hästar i större delen av mitt liv, däribland några korsningar med arabhingst och mitt New Foreststo resp. mitt halvblodssto – mycket trevliga hästar, ett sto e. Kariba och min NF blev en mkt framgångsrik tävlingsponny när hon fick en ponnyryttare i lagom storlek. De vann bl a Skånskt Mästerskap i galopp, plus många hopptävlingar, dressyr- och fälttävlan, om jag minns rätt (det var på 70-talet).
    Känner bara alltför väl igen den där rastlösheten när det är strömavbrott! Hoppas du fått tillbaka strömmen nu!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.