Paddock, here we come

På grund av tidigare nämnda älgjakt, så rids det i paddocken idag. Matten har ju så himla dålig kondis och är för skamligt slö för att träna upp den, så det blir inte mycket mer än en halvtimme. Men det beror även på att fantasin när det gäller vägar tryter. Jag vill ju inte bara harva runt runt runt, utan försöker variera med volter, skänkelvikning, snett igenom, serpentiner osv… Men jag får försöka engagera mig lite bättre nästa gång.
Lillstrumpa är hur som helst duktig och går fint i alla gångarter och i ökningarna i trav på diagonalen eller långsidan bjuder hon jättebra. Dessutom måste jag berömma henne för att hon är så duktig på att gå fram till saker (stolpar, staket etc) och gå upp nära intill och stanna där, så matte t ex kan hänga upp eller hämta sin jacka! Det gillas skarpt! 😀
Efteråt tar vi en kort skrittur ner längs vägen och tillbaka igen.
Det här inlägget postades i Blogg, Djur och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.