Blogg,  Djur,  foto

Hemgång

Idag är det dags att komma hem från sommarhagen. Jag ropar lite fånigt ”kossera, kossera” när jag ställer mig vid utgången och de kommer så snällt, båda två! 😀

PhotoGrid_1443904327648

Jag går med Roy och Cola och de är bussiga och håller samma takt trots skillnaden i storlek och steg – nästan hela vägen. Det är när vi ska passera stället där ett skjutet vildsvin ”rensades” igår, som jag får lite långa armar. Roy tycker absolut inte att det är nån bra idé att gå förbi där, medan Cola inte bryr sig och vill gå vidare. 😉
Sedan släpper jag ut Roy i hagen, där han tar posto vid utgången, troget väntande på att Cola ska komma. Men jag har tänkt mig lite longering med henne idag.
IMAG0163Hon undrar varför i jösse namn hon blev inslängd i en box för?
Lillstrumpa är måttligt förtjust i att springa runt i paddocken och tar varje mikroskopisk chans till att antingen stanna och vända upp, eller åtminstone bryta av. Men det blir ju ändå en halvtimme där och hon får hoppa ett par småhinder några gånger med.
IMG_20151003_222907Visst ser hon väldigt inspirerad ut? 😀
IMG_20151003_222945Att stå still var hon absolut bäst på idag!
Sedan måste vi ju ta lite selfies igen! 🙂 Det är så kul nu med den nya mobilen, att jag kan säga till den att fota i stället för att behöva trycka själv!

PhotoGrid_1443904500209

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.