Trött och håglös

Lillstrumpa är alldeles väldigt trött idag och vill egentligen ingenting. Galopp i uppförsbackar kan vi bara glömma. Hon travar snällt på platta marken, men det finns ingen egen motor alls. Snubblar lite och vill stanna och pusta ibland. Det blir ingen lång runda och jag testar lite i paddocken när vi kommer hem igen. Hon går fint i trav i bägge varven, dvs hon går i form och ingen orenhet, men hon tycker inte det är kul…
Jag räknar lite försiktigt i almanackan. Jo det är möjligt att det är så igen. Låter henne vila en stund i stallgången och tar sedan tempen. 37.8.
Vi får se hur hon mår i morgon – då ska jag ta tempen igen, innan eventuell ridtur.

2015-08-30-3354

Att ha ett stoigt sto är väl inget att rekommendera för oroliga själar som jag, men nu är det som det är och jag skulle aldrig vilja byta ut henne!
När vi passerar vinterhagen, vädrar hon, spänner kroppen och tittar väldigt. Då ser jag också: Crut har fått komma upp från hagen nere vid Apel och går nu här, en bit ner. De har väl knappt setts sedan betessäsongen började, så Cola kanske trodde att han också hade försvunnit, ihop med alla hästar som flyttade i maj.

IMG_20150902_145947

Vi får som sagt se hur hon är imorgon. Nu får hon gå ut till Roy, som av nån anledning galopperar som en galning nere i sin hage. 🙂
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.