Regn

Igår hämtade Nina upp bådas våra hästar till stallet igen för ett par nätter. Dels för att hovis kommer imorgon bitti och dels för att Roy ska lånas ut ett par dagar. Nina red med Cola i grimskaft bredvid och det gick så bra så.

12042062_10153570765999831_1384227603_n

Idag är det grått och regnigt, men så länge det inte vräker ner, så ska man väl inte gnälla. Men att det går en tjurkalv utanför staketet, som ligger nere en bit, gör att jag inte har någon större lust att rida förbi just där. Vilket man måste om man ska rida ut en tur. Så det blir paddocken som gäller idag. Millie rider redan Roy där av samma anledning… 😀
Ägaren till nötterna är tillkallad, så han kommer väl snart. Vi har inga bra grimmor till långhornade kor, hi hi.
Cola blir lite upphetsad av att gå i paddocken samtidigt som Roy och vet inte riktigt om hon ska skutta lite, eller bli arg, när han passerar oss i trav i andra varvet. Nyttig träning för henne som inte är van att ha sällskap. Men efter en liten stund går det bra. När M avslutar sitt ridpass och försvinner, så blir det oroligt i Lillstrumpas huvud igen. Hon testar lite med öronen bakåt och gå emot skänkeln, men när inte det funkar så ger hon upp och går fram riktigt bra!
Med tanke på att hon brukar vara lite seg i paddocken så är det jättebra! Framåtbjudning och mjukt i form. Att det sedan kunde varit lite mindre slingrigt på spåret är en annan sak, men eftersom hon går fram så himla bra så blir det klappar och morot efter tjugo, tjugofem minuter.
Och hon går ut i hagen med Roy och jag åker hem, som alltid lyckligare än jag var innan min dagliga dos av Lillstrumpa. ♥:-)

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.