Hipp hurra

2015-08-02-3201

Jag fyller år idag. Jag är nu så enormt gammal att jag undrar om jag verkligen fortfarande kan rida? Så jag åker till stallet för att testa. Lillstrumpa står med Roy i hagen och de piskar hjälpsamt med sina svansar allt vad de orkar åt varandra. Roy blir verkligen lessen när Cola lämnar hagen med mig.
Det funkar alldeles utmärkt att rida trots min höga ålder, visar det sig. Skönt! Jag hade egentligen planerat en riktig långtur idag, en som tar cirka tre timmar, men blinningarna är så jävliga att det inte skulle bli nån vidare njutning för någon av oss. Men det blir i alla fall en timma med härlig blandning av lite arbete på banvallen och traska i risig skogsterräng. Väl hemma igen så blir det några språng i paddocken med. Det ena hindret väljer hon att plöja rakt igenom (för detta brukar vi väl inte hoppa annars eller??) men eftersom jag inte har någon hinderbyggare till hands, så får det bli några fler språng på de som står kvar istället. Dem tar hon galant och nästa gång får vi koncentrera oss på det andra.

IMG_20150802_160209

– ”Vad står du där för? Du skulle ju hämta min mat??”
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.