Kärlekens lugna fas

Vi inleder nu kärleksveckan och allting är så rart! Först står lilla fröken och sover djupt i stallgången, med nosen tungt på min axel, medan jag står och pratar med Lisa. Sedan rider vi ut en härlig tur på 1 ½ timme och det är idel kärlek där med. Fridfullt sinnelag men ändå med framåtbjudning. Allt vad jag ber om får jag. Och hon belönas med en gräsätarstund i halvtid.
Väl hemma igen och utsläppt i hagen, springer hon först runt lite och skriker i största allmänhet och gnäggar ljudligt. Sedan tar hon och Roy en galopp tillsammans och stannar igen tätt intill tråden som gränsar till Lillan och Helium. Det hälsas och hälsas och suckas djupt och Cola tror hon är kär i Helium. Men även Lillan kan få henne att kissa floder och hon skelar lätt. ”Är det inte en regnbåge därborta…?”
🙂
fredscola
Det här inlägget postades i Blogg, Djur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kärlekens lugna fas

  1. Anna skriver:

    Ja kära nån! Det är inte så lätt när hormonerna spelar sina spratt! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.