Blogg,  Djur,  foto

Ridtur i sol!

Idag är det ovanligt väder. Det är sol och nästan vårvärme ute! Att det är fjärde juni låtsas vi inte om.
Renskinnet är faktiskt trevligt att ha under sadeln och Lillstrumpa nosar både länge och väl på detta döda djur som förväntas inta hennes rygg. Det får omdömet ”Intressant.”

2015-05-13-2838
Jag är fast besluten att vi ska ha en trevlig uteritt idag och vill inte veta av några snurredutter och vägran att gå, så när jag suttit upp och hon börjar kivas redan efter två steg, så är det inte fråga om att jag ska be snällt först, utan jag blir lika hård tillbaks med en gång! Och minsann – två snabba rapp på bogen och hon går så snällt framåt så! Hon försöker en gång till när vi kommer ut på banvallen: krullar ihop sig och sätter igång att rygga. Då blir det ett snabbt rapp till och efter det är hon supersnäll hela rundan och går så fint så. 🙂

Vanligtvis brukar ju Cola jaga Roy runt hagen och bita ilsket efter honom, men när han är ute på ridtur och hon får gå ensam en stund, då saknar hon honom allt! Men visst är hon vacker!! Jag blir kär om och om igen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.