Blogg,  Djur

Min bästa vän och jag

Det är femton grader, mulet, blåser och solsken som värmer. På samma gång. Jag byter mellan jacka och skjorta flera gånger innan vi ger oss iväg idag. Och fotot här, är inte från idag, men det kunde varit… 😉
IMG_20150625_165143
2015-04-19-2744Det blir en härlig långtur på drygt två timmar, även om den också innefattar ett traskande fram och tillbaka i en stiglös skog, för att först hitta en viss stengärdsgård och sedan hitta rätt öppning med en stig bakom… Lillstrumpa har stort tålamod med matte, som bara har ridit den vägen från andra hållet!!! Det är inte bara hästar som tycker att allt ser annorlunda ut om man kommer från ”fel” håll.

2015-04-19-2745

Vi är faktiskt tvungna att ge upp, men som tur är så vet jag om ett annat ställe att ta sig igenom, bara högst tio minuters ridväg därifrån. När vi kommer till en stenmur även där, så går Lillstrumpa helt sonika fram och kliver över på första bästa ställe, för här känner hon igen sig och nu vill hon inte vara med om mer velande! Jag låter henne roat göra detta, trots att det enklaste övergångsstället är en bit längre fram.
Det blir många härliga galopper på denna tur, men även en hel del ”fintrav” som jag brukar kalla det, när jag kräver att hon jobbar i form. Allt är precis så underbart som det kan vara när man är ute med sin allra bästa kompis! ♥:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.