Luring

Som sagt, nu går de ensamma utan kalvar, men ett litet tag var de grannar. Så här upphetsande var det efter ett dygn…

Nu ska hon då inte komma och påstå längre att hon är rädd för att passera kor i hage!
Lillstrumpa har varit väldigt pigg nu efter massagen. Men samtidigt verkar hon stressad och är spänd i kroppen och tappar bakdelen då och då igen. Herregud, ska det börja om???! Men det är ju inte så väldigt mycket och hon verkar ju inte bry sig om det själv. Får hoppas det är tillfälligt.
Idag blev hon lite irriterad på sin mesiga matte som vill ha full koll på tempot hela tiden (ja, jag är också lite kontrollfreak!) när hon ville fara iväg och galoppera jättefort i backarna. Hon knyckte lite på nacken och ruskade bara en aning på huvudet när jag inte lät henne, så jag gav efter och lät henne öka farten, lite i taget, tills det gick i ett tempo som hon godkände. Nöjda frustningar efteråt. Sedan gjorde vi om det hela i nästa backe! Jo visst var det härligt och de där stora bocksprången som jag oroade mig för, kom aldrig.
2015-06-12-2973Och trollskogen är lika vacker som vanligt!
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.