Fram och tillbaka

PhotoGrid_1433881401852
Det var jobbigt att stå still och vänta på massören idag, för när matte var klar med rykten så var det en halvtimme kvar. Roy hade fått följa med upp till stallet för det var meningen att de skulle byta till en hage däruppe. Men så kom vi på att där hade de gått i slutet av förra sommaren, när stora blodmasken redan hade smittat hästarna. Alltså ska de inte gå där redan nu igen.
Massagen avnjöts och det konstaterades att hon blivit jättefin i kroppen nu! Efter massagen promenerade jag tillbaks med bägge hästarna ner till samma hage som de kom ifrån. Förhoppningsvis blir en annan hage i ordninggjord i morgon. Vi ska bara fösa ut några kalvar till hagen bredvid och få stängslet fixat och vatten nedkört…
Tills dess är det bara till att njuta av den ovanliga solen! Så får vi se sedan om det blir kalvar som närmsta granne. I morgon blir det vilodag pga av massagen idag.  😉

IMG_2254

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.