Cowhorses

Idag blev det i alla fall ny hage. Det visade sig att både Roy och Cola är av kofösarsläkte! Eftersom det råkade finnas några kalvar kvar i hagen, så släpptes helt sonika båda våra hästar ut tillsammans med dem. Skulle ju vara bra träning för min kosse-rädda lilla häst också. Omedelbart togs en jakt upp på de små nötkreaturen och de föstes upp i ett avlägset hörn av hagen. När Nina sedan stängde av strömmen i fem minuter för att kunna koppla om till ett annat aggregat (och lämnade stället i fem minuter) så var kalvarna ute i skogen när hon kom tillbaka. Förmodligen utjagade av våra farliga hästar! 😉
Nu blev det så till slut, att ko-ägaren tar sina kalvar till en annan hage och våra hästar får ha bägge hagarna för sig själva. Men det var ju nästan lite synd!! 😀

IMG_2263_20150610T132900-363

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.