Kossor

Idag går vi upp för att kolla på kossorna som flyttat in i en hage på gården. Men först får matte laga stängslet i hagen. Både Lillstrumpa och Roy står borta vid ån och tittar bekymrat på stolpar och tråd som ligger ner där. Det visar sig att trästolpen hade gått helt av, så det blir bara provisorisk lagning nu, med en sån där smal plastsak och vira tråden runt några varv…
Sedan går vi. Jodå, visst ser Lillstrumpa kossorna! Inte tu tal om annat. Men de står inte precis och hänger vid stängslet utan är lååångt borta. Sedan tänkte jag inte på att Crut, hingsten, går i hagen precis bortanför. Så även om kossorna hade kommit fram, så kanske Crut hade gjort det också och det skulle ju inte precis haft någon lugnande effekt på damen om han med hade ställt sig att glo!

Men Lillstrumpa får springa på volter i paddocken en stund istället. Det är en fröjd att se henne springa nu! Vilken skillnad bara jämfört med ett par veckor sedan. Tyvärr klarar jag inte riktigt att sköta kamera samtidigt med longerlina och långpisk…
Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.