Blogg,  Djur,  foto

Hagel och bajs

De går i en liten hage nu tre dygn efter avmaskningen. Där var ju inte jättefrodigt innan heller, men nu har de förvandlat den till jordhage, den också.

2015-05-17-2857

Jag tillbringade ett par timmar med att mocka och köra vatten med skottkärran. Jag fattar inte varför krakarna ska envisas med att BAJSA i sina HÖHÖGAR!!! Det är ju ännu äckligare nu när man vet att det innehåller vidriga blodmaskar också!!!
Jag tänkte ta en liten ridtur trots den hemska blåsten, men precis när jag fått ut Cola ur hagen och stängt tråden, så öppnade sig himlen och hagelskuren från helvetet attackerade oss! Haglen gjorde ont och Cola blev rädd och hoppade runt ett tag och sedan stod vi en stund bägge två på vägen utanför med ryggen mot vinden och väntade. Till slut lugnade det sig lite och blev mest regn, så vi gick mot stallet. Men strax innan så brakade det loss igen. Vi skyndade oss in i stallgången, men där ville hon inte heller vara märkte hon, för det smattrade så högljutt på plåttaket att det lät öronbedövande. Så vi ställde oss i dörröppningen, skyddade från nedfallet men ändå med full uppsikt. För Cola måste ha full uppsikt/full koll. Alltid. 🙂

2015-05-17-2858

Sedan fick hon sin mat och när haglet slutat och det bara regnade, så beslöt jag ändå ställa in ridturen. Men promenad kunde det ju bli, så jag tog på mig regnjacka och så gav vi oss iväg. Efter fem minuters promenad slutade det regna, vinden mojnade lite och solen strålade på oss!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.