Blogg,  Djur,  foto

Aj aj…

Idag blir det ingen ridtur, för Cola har varit i närkontakt med något vasst i hagen och fått ett litet litet sår ungefär mittemellan kota och has och benet är varmt och svullet. 🙁  Hon haltar inte men små sår ska inte nonchaleras! Jag tvättar grundligt och sätter på lite penicillinsalva. Det är ju åtminstone en anledning då, att glädja sig åt att det inte är nån värme ute än…

IMG_20150513_145011

Det blir extra noggrann rykt istället och även hovarna får lite specialvård och smörjs in med olja. Sedan blir det en liten promenad innan massören kommer. Det är stor skillnad i mottagandet av henne nu jämfört med första gången, då Lillstrumpa allt var lite skeptisk. Nu är det idel ömhetsbetygelser.

IMG_20150513_145102

Så här lång i synen blir man när matte står mitt framför ansiktet på en och äter äpple! Fast jodå, matte delade allt med sig frikostigt sedan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.