Djur,  Humor

Skräckfilm

2015-04-07

Det är något hemskt på gång!!! Matte går runt med fladdrande fasor i hagen! Alla hästar flyr i panik när de ser mig och även i grannhagen smittas de av att höra denna uppenbara skräck i form av ljudet från hästar på flykt. Det är denna påse som jag och Cola hade sådana stora svårigheter att passera häromdagen. Nu skall den avdramatiseras, tänkte jag.
Första pris i modighet går till Chatel, som långt före de andra vågar gå fram och åtminstone nästan nosa på tingesten. Definitivt fegast är Roy, som efter en stunds rejsande i hagen väljer att fly till andra sidan av ligghallen och inte komma tillbaka!
Efter en lång, lång stund, vågar sig då Cola fram och nosa – två gånger – och hennes ansiktsuttryck är obetalbart. Mario nosar sedan lite försiktigt, allra sist av alla. 😀

Om man vill titta i lite större format, så kan man bara klicka på den lilla youtube-texten nere till höger på filmrutan.

Annars har matte roat sig med att vara uppe i Gråbo och rida på en lånehäst som heter Putte, tillsammans med två vänner. Två nya och mycket långa öron i synfältet blev det. 🙂
2015-04-06-2685

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.