Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Soffpotatisar

Jag köpte en ny soffa för någon vecka sedan. En sån där soffa som slutar med en divan i ena änden. Den ska jag sitta och jäsa i framför TV:n ifall det någon gång kommer något program som är sevärt, är det tänkt. För jag gillar att ha uppe fötterna när jag sitter och ska ha det skönt. Nu är det väl inte så ofta det kommer något sevärt på TV precis, men det går ju att sitta och läsa där också.
Men det är något konstigt med katter…

När soffan kom, så satte jag bara ihop den och la på plädar, det var allt jag hann för sedan var jag tvungen att rusa till jobbet. Jag hann inte ens provsitta den.
När jag kom hem så ligger katterna där. På MIN del av soffan! Jag menar, det finns en hel sofflängd utöver den biten med divanen, där de kan ligga och jäsa, men neeejdå, de ska uppta precis hela MIN plats, så när jag ska sitta där så får jag liksom tråckla mig ner emellan dem och knö och ha det trångt. Och så har de fortsatt. Jag menar VARFÖR?? Vad är det för fel på resten av soffan?? Det är ju inte så att de behöver divanen att ha fötterna/benen på…

Ps) Bäddsoffan heter ”Katten”. Kan det vara därför?

5 kommentarer

 • Agne

  Undvik platsen där katterna trivs. Katter, harar, liksom mina bin och andra samhällsbyggande insekter trivs i korsningen mellan 2 currylinjer= currykryss.
  Skall Du flytta? Släpp in hund och katt. Sätt sängen eller tv-stolen där hunden lägger sig men undvik att vistas längre tider på platsen som katten gillar.
  Detta gäller dock inte min katta. Hon skall ligga i mitt knä, oavsett var det är-

  mer info om Du kontaktar mig på slagruta@olauson.eu

 • Laila Norman

  Ha ha, ja det är nog många som är undantag i så fall! 😉 I annat fall skulle jag inte kunna ha katt, för de vill naturligtvis vara där jag är. 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.