Blandat,  Blogg,  foto

Nybyggare…

Ja tänknom man var det! Nybyggare alltså! Då skulle jag byggt mitt hus här. Jag kände det med en gång när jag kom åkandes på den lilla grusvägen mitt ute i skogen. Att HÄR vill jag bo!!!
Det låg alldeles fritt och en gammal stengrund talade om att det legat en byggnad här en gång i tiden. Fast just den muren har säkert tillhört ett uthus av något slag. På baksidan av ”tomten” ligger skogen tät och skyddande och man kan skönja en stig mellan den stora granen och en stenmur. Hela framsidan bjuder på utsikt över hagmark, eller om man nu vill odla timotej eller havre där. Jag skulle ju haft det till betesmark för mina hästar förstås…! 🙂
Fina gamla stenmurar finns det gott om. Nu var det ju en heldimmig dag som jag var där, men jag skulle gärna vilja åka tillbaka en dag lite längre fram i vår med solsken och grönska!
Åh, vad jag skulle vilja bo här!! Mellan de två stora träden skulle jag ha min infart till huset, den röda stugan, och själva trädgården skulle vara liten men välskött och vildhallonen som växer här överallt skulle ätas av varje år. På ängssluttningen mot skogen skulle det också betas. Katter skulle här finnas och höns. Och det visade sig, när jag åkte därifrån, att det är faktiskt inte mycket mer än halvannan kilometer ner till landsvägen – Hallands Vackraste Väg.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.