Okontrollerat beteende del 2

Uppdatering:
Ja nu har reparatören varit här och ”lånat hem” kontroll och fixat och haft sig, så nu fungerar allt som det ska igen. Men gratis blev det ju inte precis. Det visade sig att det var koden där boxarna hämtar sin information hade ändrats och då måste man ändra inställningen i boxen också så att det matchar, liksom. Och det hade jag ju inte kunnat gjort även om jag visste koden, eftersom inte en enda knapp fungerade utom on och off!! Vete fan hur han gjorde! Men han hade fått ringa en kollega nån annan stans i Sverige för att få reda på den, för det är visst inget som hör till vanligheterna…

Katterna har visst fått svårt för att kontrollera sitt beteende här också. De far runt som två pälsbollar och slåss så det ryker om det och det bonkar rejält när de stöter i golv och möbler. Men arga är de inte, nejdå! De kan bara inte behärska sig. Ja det är väl mest Matisse som är en riktig retsticka och då kan ju inte Maestro behärska sig. Om Matisse hamnar underst för många gånger, så piper han och då släpper Maestro med en gång…

Själv kämpar jag mest med att kontrollera min vakenhet just nu. Det är fredag och jag hade tänkt jäsa lite i soffan framför TV:n ikväll med nån god pasta att äta. Visserligen ska jag upp och jobba imorgon bitti igen, men ändå… Men jag är så otrooooligt sömnig, efter knappt någon sömn natten som varit, så det lär bli svårt. Men jag ska försöka kontrollera mig!

Det här inlägget postades i Blandat, Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.