Blandat,  Blogg

Award!

Oooo, jag har fått en alldeles jättegullig award från Baronessan! Tack tack så hemskt väldigt mycket – jag som verkligen inte varit så aktiv den senast tiden, känns det som. Får försöka bättra till mig nu då! 🙂

Den går ut på att man ska ge Awarden till 5 bloggar man gillar och som har färre än 100 följare. På så sätt uppmärksammas dom och det blir lättare att upptäcka dessa. Och då väljer jag att ge denna till följande fem:

Christina
Rosenkugel
Divage
Bellas Web
Anesas bildblogg

Fast sedan har jag ju en litet tillägg här. Det är möjligt att jag missuppfattat något, och det är i så fall inte någon ovanlighet, men eftersom jag inte har min blogg på blogspot, så kan jag således inte lägga in den där widgeten med följare här. Samma gäller ju för den eller de som jag gett en award till. Det går inte att se varandras följare… Hmmm. Men det är alltid kul med en award! 🙂

5 kommentarer

 • Christina

  Nämen, vilken överraskning! Tack snälla, så glad jag blir för det fina äpplet. Det var nog en av de snyggaste awards (vad heter det i pluralis?) jag har sett 🙂

 • antonia

  Tackar och bockar. Ska sätta upp den och försöka länka också.
  Och jag slår med råge på hur icke många som läser. Med 10 prenumeranter kan jag vara en ganska lågt stående bloggare i träsket. All uppmuntran uppskattas. 🙂

 • Bella

  Ha ha ha..jo som sagt- Det är ju alltid kul med en award…och jag som knappt skrivit två hela meningar på sistone. Har lite internet-trubbel dessutom…men jag ska minsann lägga upp den så fort min uppkoppling stabiliserar sig en smula…:) Tack så mycket! För övrigt har jag hela ÅTTA följare…Minsann! 😉 xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.