Okategoriserade

Kratta bäst…

som krattar sist. Eller hur det nu var. Efter en lång arbetsvecka (jo, faktiskt!) så har jag nu varit ledig idag. Dagen bjöd på frostgrader och strålande solsken och det var bara att ge sig på de enorma lövhögarna som jag krattat ihop på gräsmattan före den senaste tidens skyfall. För nu kunde jag ju varken skylla på väta eller mörker. Det översta lagret var lätt, för det kunde jag bryta loss i platta stycken med händerna, och lägga direkt i skottkärran. Men sedan var det krattning på det gamla vanliga viset.
Jag sparade lite till en annan dag, för man ska inte ta ut sig fullständigt sådär på sin lediga dag.
Så ringde modern och meddelade att hon haft barnbarnet (min son) där på fika häromdagen och han hade berättat att nu var han kanske inte längre singel… Efter att han och den förra flickvännen bröt upp i januari efter 7 år, så har han dejtat friskt och den här senaste har han väl inte hunnit träffa så många gånger än, men han hoppas väl att NU kanske… 🙂
I morgon hoppas jag hinna med att ta mig en ridtur på den käre lille Pompe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.